Betoncentrale

Beton vormt een kernelement binnen de bouwsector. Het is onmisbaar. Beton heeft dan ook heel wat voordelen en kwaliteiten. Zo is beton een veilige partner tijdens uw bouwproject, want het is zowel bestand tegen vuur als druk. Daarnaast is het ook een energiezuinige grondstof met een lange levensduur. Ideaal voor wie duurzaam of passief wil bouwen of energie wil besparen. Dat komt natuurlijk door het vermogen van beton om warmte te absorberen. Beton slaat namelijk de warmte op en geeft ze heel langzaam weer vrij. Op deze manier blijft uw gebouw fris in de zomer en warm in de winter.

Doordat beton vervaardigd is uit grondstoffen van natuurlijke oorsprong is het volledig recycleerbaar. Na de afbraak van het bouwwerk wordt het beton via een mechanische behandeling afgebroken. Daarna krijgt het een nieuw leven en kan het gebruikt worden voor verscheidene funderingen of voor de productie van nieuw beton. Hierdoor besparen we op natuurlijke grondstoffen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij tot het milieu. 

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn bij uw bouwproject heeft RTS een ruim aanbod aan beton, toeslagstoffen en betonpompen. Er zijn heel wat verschillende soorten beton in ons gamma. Daarnaast is het ook mogelijk om beton op samenstelling of op sterkte bij ons te krijgen. U vindt er zeker wat u zoekt. Indien dit niet het geval mocht zijn, aarzel zeker niet om dan contact met ons op te nemen. Wij kunnen u eventueel verder helpen met uw probleem.

Op onze site in Erquinghem-Lys hebben wij vanaf heden ook het NF certificaat voor beton gebruiksklaar!

Verder zijn de hydraulisch gebonden mengsels geleverd uit onze betoncentrale sinds kort ook COPRO- en BENOR-gecertificeerd.


Betonpompen

Om de levering van de diverse soorten beton op een vlotte en efficiënte manier uit te voeren, beschikt RTS Zedelgem over eigen betonpompen met een giek tot 42 meter.

Wilt u beton laten storten met een pomp? Vraag ons gerust naar de prijs.

Contacteer ons

Bel +32 50 27 84 18

Mail info@rts-zedelgem.be