Betonwerken

Beton voor binnen en buiten

RTS Zedelgem produceert zijn eigen duurzaam C-beton en wegenbeton voor binnen- en buitentoepassingen. Hiermee kunnen we u van dienst zijn bij de aanleg van rijwegen, parkings, gekleurde betonverhardingen, glijbekisting van (on)gewapende rijwegen en fietspaden, gieten van bekistingswanden, enzovoort.

Bij buitentoepassingen van betonverharding gaan wij zowel manueel als machinaal te werk.  RTS Zedelgem maakt hiervoor gebruik van de nieuwste, gespecialiseerde glijbekistingsmachines. Hiermee kunt u snel en efficiënt grote stukken rijbaan aanleggen.

Wij beschikken ook over onze eigen vaste en mobiele betoncentrales. Dit laat ons toe om deze zelf strategisch op te stellen.

Naast al deze betonwerken plaatsen wij ook betonfolie, ookwel asfaltfolie genoemd. Deze folie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Het kan dienen als blikvanger tijdens evenementen, point of sale materiaal, decoratie, aanduiding van een parking, enzovoort. Een zeer handig middel om voor uw communicatie.

 

De perfecte ondergrond

RTS Zedelgem kan voor u een perfecte en stabiele ondergrond regelen. U kunt bij ons terecht voor de nivellering of het gelijkmaken van de ondergrond van uw bedrijfsgebouw. Hierbij bereiden wij uw ondergrond voor zodat u bij het gieten van uw vloerplaat een perfect resultaat krijgt. Wij staan namelijk ook in voor het gieten en polieren van uw vloeren. Dit mogen zowel private als industriële vloeren zijn.

Hiervoor gebruiken wij beton met staalvezels en betonnetten. Beide bevorderen de stevigheid van uw ondergrond.

 

 

Contacteer ons

Bel +32 50 27 84 18

Mail info@rts-zedelgem.be